Вижте как една Португалка живее в България

Източник: Българска Национална Телевизия8 коментара:

Анонимен каза...

Разликата между нея и българите е ВЯРАТА. А за съжаление българите са безверници, а търсят материалното - парите! Ще станат ли българите по-вярващи като им дадеш 3000 вместо 300лв, отговорът е НЕ!
Вярата се възпитава и е част от културата на едно общество.

г-жа Петрова каза...

ПОРТУГАЛЦИТЕ СА МНОГО БЛИЗКИ ПО МАНТАЛИТЕТА СИ С БЪЛГАРИТЕ, ХОДИЛА СЪМ 3 ПЪТИ И КОГАТО И ЗА КАКВОТО И ДА СЪМ СИ ЗПАИТВАЛА СЕ СПИРАТ И ЗАПОЧВАТ ДА ТИ ОБЯСНЯВАТ.А АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ МОЖЕ ДОРИ ДА ТРЪГНАТ ТЕБ ЗА ДА ТЕ ЗАВЕДАТ ДО САМОТО МЯСТО, ПАЛЯТ СВЕЩИ НА ДЕВА МАРИЯ ПРИ ТЯХ Е VIRHEN DE LA FATIMA, ИМА ЕДИН ОГРОМЕН КОМПЛЕКС СЪС ЦЪРКВА И ОЩЕ МНОГО ОБЕКТИ В КОМПЛЕКСЪТ, ИМА ЕДНА МРАМОРНА ПЪТЕКА МОЖЕ БИ ОТ КИЛОМЕТЪР ПО КОЯТО ХОРАТА КОИТО СА ПОИСКАЛИ НЕЩО ОТ ФАТИМА ХОДЯТ НА КОЛЕНЕ ЦЯЛОТО ТОВА РАЗСТОЯНИЕ, ДОРИ ДЕЦА,САМО ЗА ПОЯСНЕНИЕ ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ Ники синът ми и Даниел синът на КАРЛОС СЕ ОПИТАХА ПОНЕ МАЛКO ДА ПОВЪРВЯТ НА КОЛЕНЕ И СЛЕД ТОВА ИМАХА РАНИ НА КОЛЕНЕТЕ СИ, ТОВА Е ИЗПИТАНИЕ САМО НА ИСТИНСКИ ВЯРВАЩИ ХОРА.КАЗВАТ ЧЕ ФАТИМА ПРАВИ ЧУДЕСА ЗА БОЛНИТЕ, В МАЛКИТЕ МАГАЗИНЧЕТА ПРЕД КОМПЛЕКСЪТ, СЕ ПРОДАВАТ, ОТ ВОСЪК РАЗЛИЧНИ ЧАСТИ ОТ ТЯЛОТО , ИЛИ ЦЕЛИ ФИГУРИ ОТ ВОСЪК, КОИТО ХОРАТА ГОРЯТ ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕ ФАТИМА ДА ОЗДРАВЕЯТ.ТАМ ОТИВАТ ХОРА ТО ЦЯЛ СВЯТ НА ПЕЛИГИНАЙ, ГРУПИ ДОРИ ОТ ИНДИЯ ЗАЩОТО И ТАМ ИМАЛО VIRHEN FATIMA, НОРМАЛНО Е ДА СРЕЩНЕШ ГРУПИ ОТ ПОКЛОННИЦИ И ЦЪРКОВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ГРАДЪТ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В СРЕДИЩЕ НА ВЯРАТА И ХОТЕЛИТЕ СА ЕЖЕГОДНО ПЪЛНИ А НА 15 АВГУСТ НЯМА КЪДЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ МЯСТО ДА СПИТЕ АКО НЯМАТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПАЗЕНИ ТАКИВА ЗАЩОТО Е ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРАЗНИЦИ НА ДЕВА МАРИЯ ТАМ, ИМА ЕЖЕДНЕВНИ ЛИТУРГИИ КАТО СУТРИН ТАКА И ВЕЧЕР В GOOGLE СЕ ИЗЛЪЧВАТ ДИРЕКТНО ОТ ФАТИМА ТЕЗИ ЛИТУРГИИ ПО ВИДЕО ВРЪЗКА. ХОРАТА В ПОРТУГАЛИЯ СА ТРУДОЛЮБИВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ КАТО НАС БЪЛГАРИТЕ.

Анонимен каза...

Развълнува ме, но как можем с нашите български заплати да стегнем, да купим къща. С радост бих живяла на село, бих се издържала с пенсията си, но не мога да си представя да купя-защото нямам пари. А младите също няма откъде да получават средства, ако живеят на село. Нямам думи за такава ситуация. Даже самата Сузана отново отива в Церн, за да постигне мечтата си, трябват пари. Омагьосан кръг.

Вяра Николова каза...

Да тръгнем след светулките и да следваме мечтите си !България е прекрасна,казва го една чужденка!Защо ние не го осъзнаваме?!

Светлана Спасова каза...

възхитително, гледала съм го няколко пъти и не мога да сдържа сълзите си ....

Кети Борова каза...

ТОВА ВИДЕО НАИСТИНА МЕ РАЗПЛАКА, ЕДНА ЧУЖДЕНКА ИСКА ДА НАПРАВИ НЕЩО ХУБАВО ЗА НАШАТА РОДИНА ВЛАГА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ, УЧИ БЪЛГАРСКИ С ЛЮБОВ

Кирил Петров каза...

Ееее честно и аз благодаря,имах ужасна работна нощ .....сега съм усмихнат и ми е все тая ...сигурен съм ,че всеки Българин живеещ далеко от вкъщи.милее да си е пак у дома.Аз съм момче от село (и много ми личи хахах) и признавам,че няма по хубаво място от това,да си си в къщи,на село..сред природата...а това че майка ми и баща ми са там,го прави най-прекрасното място на света със всичките минуси,които "белият" човек от града вижда Не забравяйте от къде сме,държавата ни може да е пълен шит,но страната ни,България е най-прекрасното и вълшебно място на света....извинявам се се неумението да съставям прости сложни изречения и да боравя с препинателни знаци,лек ден на който прочете до тук!!

Grizalheiro каза...

i az jiviah v Balgaria (moiata vtora rodina)!! Mnogo mi se varna!!!

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица !